Mijn vrouw en ik zijn afgelopen weekend naar een sauna/wellnes complex geweest incl. overnachting.. het was in een oud klooster. Zwembaden… sauna’s… bubbelbaden… en ruimtes voor privé massages alleen en of als duo. Het was geen sex sauna trouwens, maar een gewone reguliere. Enfin nadat we hadden ontbeten gingen we naar de receptie om massages voor ons te boeken. Ze vroeg “voor u beide apart, of tegelijkertijd samen.. ons duo pakket”? Nou doet u maar de duo zeiden we en om 14.00 zou dat plaatsvinden. Eerst gingen we nog div sauna’s af en om even voor twee uur zaten we op de relax stoelen te wachten. We werden opgehaald door een jongedame en naar een ruimte gebracht waar douches waren. “ als u zich hier eerst wilt douchen, dan deze broekjes aan doet , dan kom ik jullie straks halen voor de massages”. We deden onze badjas uit en gingen onder de douche, zo naast elkaar staand beginnen we ons met zeep die heerlijk rook in te smeren… wil je mijn rug even doen vroeg mijn vrouw…

mijn handen gleden met vloeiende bewegingen over haar schouders en rug… Ze boog zich voorover zodat ik haar onder rug makkelijker kon doen… het was al opwindend om te doen en ze drukte haar billen tegen me aan om wat steviger te staan en mijn pik verdween tussen haar billen. Door de aanrakingen voelde ik dat ik stijf begin te worden…”joh kijk uit hoor.. die mevrouw kan zo komen om ons te halen”… “ja ja antwoorde ik…maar het voelt zo lekker aan je natte gladde lichaam”! Ik had het nauwelijks uitgesproken en mijn vrouw deed een stap naar voren om zich af te spoelen, en terwijl ik nog met een niet helemaal stijve pik stond, kwam de dame binnen. Ik zag haar blik naar mijn geslacht gaan maar ze zei enkel..” als u klaar bent dan mag u meekomen. We droogden ons af trokken de kleine broekjes aan die zo minuscuul waren, dat bij mij duidelijk vanaf de zijkanten mijn zak en pik voor een groot gedeelte te zien.. bij mijn vrouw zag ik dat de voorkant een beetje tussen ipv over haar schaamlippen zat.. maar goed maakt niet uit! In de massage ruimte stonden 2 tafels naast elkaar ,” jullie kunnen je badjas aan het haakje ophangen en dan mogen jullie op je rug plaatsnemen en komen de masseuses er zo aan”!

Toen we lagen, hadden we enkel dus dat kleine broekje aan en mijn vrouw lag met blote borsten.. ze glommen nog enigszins leek het wel na vh douchen. De ruimte was met gedempt licht en van die esoterische muziek erg rustgevend.. daar kwamen de masseuses binnen en stelden zich voor als Nathalie en Irma.. Na wat enige uitleg over wat we konden verwachten werden eerst onze achterkanten behandeld en toen ze eindigende bij onze voeten moesten we ons omdraaien. En terwijl mijn masseuse haar handen over mijn benen liet gaan, keek ik opzij naar mijn vrouw. De masseuse bij haar masseerde haar hoofd , nek en ging langzaam naar haar schouders toe en ik zag dat haar tepels begonnen hard te worden… de handen gleden langs de zijkanten van haar borsten en ook erover.. zonder enige sexuele bedoeling werd ze blijkbaar toch opgewonden….en tot mijn schrik ik ook! Ik voelde mijn pik langzaam schokkende bewegingen maken… “oh jee.. zei ik…ik geloof dat ik op mijn buik moet gaan liggen”?! Mijn vrouw keek op en zei..” denk idd dat dat niet gewenst is”! maar begrijp het wel want ook ik voel opwinding”! De masseuses moesten wat gniffelen en de ene zei: “ jullie kunnen gerust zijn hoor…gebeurt zo vaak en wij vinden het helemaal normaal.. laat het maar gebeuren”! En ondertussen was mijn pik uit het broekje gesprongen en stond schokkend naar mijn hoofd gericht en de masseuse van mij vroeg: “willen jullie stoppen of mogen we doorgaan en laat u u maar dan gewoon gaan”? We keken elkaar aan en ik zei: we moeten het samen willen hè , als 1 van ons nee zegt, dan is het voor allebei dus nee”! “ nou weet je als het lekker ontspannen gaat zoals nu, heb ik er geen moeite mee… jij”? “Nee ik ook niet…! Oké zeiden de masseuses en masseerden ons verder… mijn vrouw haar benen werden wat uit elkaar gelegd en handen gleden over haar benen en binnenkant van haar dijen omhoog en ik zag dat ze haar onderlichaam begin te bewegen van opwinding… en terwijl ik naar haar keek, voelde ik een warme zachte hand om mijn pik die langzaam op en neer bewoog…

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts