Je kent het wel. Het is zaterdagochtend, je wordt wakker en je hebt gelijk het gevoel dat je vandaag niet je bed uit wilt komen. Meestal is dit uit luiheid maar bij mij is het meestal door een langdurige aanval van geilheid! Zo ook deze ochtend. Ik werd wakker en gelijk voelde ik een verschrikkelijke drang naar een man. Toen ik naast me keek was de andere kant van het bed echter leeg. Helaas, ik had het ongeveer twee maanden geleden uitgemaakt en hem gelijk de deur uitgezet. Hij kon niet voldoen aan mijn eisen! Misschien is het wat oppervlakkig maar als je als vrouw niet voldoende aan je trekken komt dan is dat gewoon een reden om weer verder te gaan kijken. Dit bracht echter wel met zich mee dat ik deze zaterdagochtend met een verlangen zat die niet getemd kon worden.

Na de eerste brand te hebben geblust met mijn vibrator ben ik mijn bed uitgegaan om naar de stad te gaan. Ik had niet veel tijd aangezien ik naar een verjaardag moest ergens in het noorden van het land. Zelf kom ik uit de omgeving van Rotterdam dus ik moest een behoorlijk eind rijden. De stad keek me een goede afleiding om weer een beetje af te koelen. Eenmaal aangekomen voelde ik nog steeds alles branden! Ik ging opzoek naar iets moois om aan te trekken voor de verjaardag. Het stal wat die verjaardag vierde was nogal conservatief en daarom kon ik moeilijk iets aan trekken uit mijn eigen kast aangezien deze helemaal vol hangt met korte rokjes en strakke shirts. Ik ging dus op zoek naar iets langers en wijder. Wat een verschrikking! Niets te vinden wat aan mijn eisen voldeed. Ik besloot er schijt aan te hebben en gewoon iets in mijn stijl aan te trekken! Dan maar een paar foute blikken naar me toe.

Toen ik aangekomen was in mijn favoriete winkel ging ik een paar uitdagende sets passen. Rood leer en hoge hakken hadden altijd mijn voorkeur en dit maal hadden ze een setje met aan de voorkant prachtige veters zodat niets tot de verbeelding overbleef! Terwijl ik dit paste stond ik ineens oog in oog met mijn tennisleraar van vroeger. Mijn hart bonste in mijn keel! De beelden van onze laatste les schoten door mijn hoofd. Zijn prachtige gespierde lichaam wat tegen mij aanlag terwijl hij mij lag te neuken! Dit was niet hetgeen wat ik nodig had in mijn poging om af te koelen! Ik liep sensueel naar hem toe en gaf hem onderwijl al een knipoog. Ik zag hem naar mijn lichaam kijken wat helemaal in het leer was verpakt.

Op het moment dat ik hem beet wilde pakken om hem een flinke zoen te geven stond zijn vriendin naast me. Wat een verschrikkelijk wijf was de reactie die door mijn hoofd schoot! Ik had een klein onzinnig gesprek met hem en toen trok ze hem weg. Ze voelde denk ik aan dat we verschrikkelijk geil werden van elkaar. Alleen elkaar zien was voldoende! Toen hij weg getrokken werd liep ik ook maar terug naar mijn pashokje! Vanaf dat moment wist ik dat het niet meer goed ging komen die dag. Ik moest naar die verschrikkelijke verjaardag en alleen met mezelf spelen is voor mij nooit bevredigend. Ik wilde mijn tennisleraar maar daar zag ik geen gelegenheid toe.Dat zou nog wel een keer gebeuren! Na het afrekenen ben ik snel naar huis gegaan om me om te kleden en in de auto te stappen naar Groningen. De reis was een ramp! Ik voelde heel de reis mijn kutje branden en alleen maar natter worden. Eenmaal aangekomen was ik niet meer te houden. Ik keek om me heen op die verjaardag en zocht mijn prooi. Het is werkelijk waar ongelooflijk en ik ben niet kieskeurig maar er zat echt niets bij. Alleen maar mannen die ik vroeger waarschijnlijk op school zou pesten! Zelfs met mijn geilheid zou ik daar niet bevredigd door kunnen worden. Na een uurtje nep lachen en kijken naar de deur (misschien kwam er nog wat binnen) had iemand een goed idee! Laten we naar het casino gaan! Perfect, dacht ik, maar moeten er wel wat lekkere mannen zijn. En ik had gelijk!

Door mijn verschijning had ik ook binnen 10 minuten voldoende aandacht. Ik was gelijk vergeten met wie ik was en richte me op een groepje van 10 studenten die daar een klein feestje aan het houden waren. Wat voor feestje het was interesseerde me natuurlijk helemaal niet maar ik zag 10 potentiële neukers! Na een paar drankjes en lulverhalen over het mooie van studeren vroeg een van de jongens of ik interesse had om mee te gaan naar het studentenhuis. Daar had ik natuurlijk wel oren naar en voor ik het wist was ik onderweg met de 10 mannen. Onderweg voelde ik al wat handen over mijn lichaam gaan en werden er een paar opmerkingen gemaakt over mijn figuur en of ik makkelijk zou zijn. Nou, ze moesten eens weten, als ze me midden op dat drukke plein hadden willen neuken had ik het gelijk gedaan!Toen we aankwamen in het huis werd mijn jas gelijk uitgedaan en werd er meer drank ingeschonken. Na 5 minuten praten trok één van de jongens de stoute schoenen aan en vroeg mij of ik zin had om te strippen voor de jongens. Nu was ik in mijn studententijd stripper geweest en al zeg ik het zelf geen slechte.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts